Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

 


 Vulgární vyjadřování, urážení a jakékoli zesměšňování Ivety či osob jejího okolí v komentářích, bude smazáno!  

 


 

 

Komentáře

Přehled komentářů

smutek

(Žaneta, 29. 4. 2014 17:54)

Celé rodině přeji upřímnou soustrast. Snad konečně nalezne klid :(

poděkování

(Jindra a Petr, 24. 4. 2014 16:59)

Děkujeme, Ivetko, za ty hezké fotky s miminkem! Je jisté, že když jsi doma u svých, tak jsi v pohodě, i když se nám snaží namluvit něco jiného. Média dělají, jako bys jim patřila a lžou a lžou. Prý že před tvým domem nikdo nehlídkuje, a už zese mají momentky. Takže dobře, že jste jim pak dali ty hezké fotky, kde jsi mezi svými a nic Ti nebrání v úsměvu. Užívej si rodinné pohody a nenech si kazit život od dacanů, nejsi tu od toho, abys jim obětovala svůj život. Těšíme se, že se Ti s vnoučátkem opět vrátí radost a chuť do zpívání!

Držim palce

(Petra, 21. 4. 2014 14:29)

Dobrý den,dnes jsem viděla reportáž "....z ulity...". nikdy by mě nenapadlo,že Vám budu někdy psát. Ale přeci jen mám potřebu Vám napsat, že vypadáte krásně a máte krásnou energii. Kašlete na všechny hnidopichy a provokatéry. Držim moc palce ať se brzy čelist uzdraví a také důvěra v lidi. To je v dnešní době asi to nejtěžší. Držim palce ať co nejdřív vytřene všem hlupákům zrak. Hodně štěstí a síly PetraP

Prajem krásne veľkonočné sviatky

(Eva, 21. 4. 2014 19:27)

Milá pani Iveta,
prajem Vám krásne veľkonočné sviatky a veľa chuti spievať a byť sama sebou.
Nech sa Vám všetko darí.

Velikonoce :)

(Zuzka, 21. 4. 2014 10:54)

Ivetko, přeji Vám a rodině krásné Velikonoční svátky, hodně pohody, zdraví, štěstí a lásku blížných.

velikonoce

(Hana Králíková, 19. 4. 2014 18:51)

Ivetko přeji vám krásné prožití velikonočních svátků celé vaší rodině a i všem co se snima stýkáte a hlavně hodně zdravíčka a taky aby zas ste mohla brzo koncertovat vaše faninka Hanka

Re: velikonoce

(Lenka, 19. 4. 2014 19:12)

Přidávám se k přání hezkých Velikonoc, aby ke zpívání bylo chuti víc než dost! ;)

Jarní pozdrav

(Jarmila, 19. 4. 2014 16:00)

Milá Iveto a Josefe,
chtěla bych Vám popřát krásné svátky jara, hodně slunce na tváři i v duši a nové impulzy k radostnému životu a práci!
Noviny jsou plné všelisjakých blábolů a my se můžeme jen stěží domýšlet, co je na tom pravdy nebo není a jak se Vám doopravdy daří anebo co Vás právě nyní trápí. S tou armádou hyen se nedá donekonečna zápasit, je to vysilující a žádná snaha o porozumění nikam nevede. Zdá se, že Váš důsledný bojkot médií bude nejlepším řešením. Totiž to, co poslední dobou média ukázala, jen dosvědčuje, že oni si celou dobu vyrábějí "svoji Ivetu" a ta skutečná je vůbec nezajímá.

Snad Vás podpoří víra, že všechno zlé se v dobré obrátí. I sebevětší světská trápení nic neznamenají proti trvalým hodnotám a největší rány nepřátel a zrádců se nikdy nevyrovnají síle účinku láskyplných mezilidských vztahů.
Přeji Vám, Iveto, hodně zdraví a síly, hodně lásky a víry, hodně povzbudivých slov a trpělivosti na obou stranách. A především hodně Vaší vnitřní jistoty, že Vaše místo tady je a vždycky bude. Slíbila jste nám koncerty a jejich zřušení v celkovém měřítku vůbec nic neznamená. Mnohem důležitější je, že jste nám slíbila, že se nikdy nevzdáte a to, co Vám patří, si vybojujete - a tomu lidé chtějí věřit a věřit budou stále. Pokud budete něčí pomoc potřebovat, vyhledáte ji, pokud pro Vás bude nejdůležitější soukromí a klid, budete ho mít. Vše záleží jen na Vás. Jako i ostatní lidé dobré vůle - držím Vám pěsti!

Blahopřání

(Petr Valenta, 9. 4. 2014 7:01)

Milá Iveto, patřím mezi Vaše stálé obdivovatele už od dob, kdy jste začínala zpívat a i vtěch těžkých chvílích jsem Vám vždy držel palce a věřil jsem , že všechny ty nástrahy a rány osudu zvládnete. Mým tajným přáním je, se s Vámi potkat třeba u kávy nebo u večeře, ale je to jen takový sen , prý se sny někdy vyplní, tak uvidíme. K dnešním narozeninám Vám přeji hodně hodně zdraví, štěstí a lásky . V pracovním životě pak mnoho úspěchů a nových krásných písní na které se už ted´těším. Držím Vám všechny palečky, Váš věrný posluchač Petr ze Šumperka.

Prani

(Tom, 8. 4. 2014 23:57)

Ivetko, jeste jednou nadherne narozeniny a moc a moc zdravi a profesnich uspechu! At uz je 18. :-)

Blahopřání

(Tomáš, 8. 4. 2014 23:09)

Ivetko, moc ti přeju všechno nejlepší k narozeninám ať si hlavně zdravá, šťastná a moc se těšíme na nějaký nejbližší koncert, doufám že také bude nějaký v okolí Prahy a ne jen na Moravě, opatruj se fanoušek Tomáš R.

Prianie

(Brano, 8. 4. 2014 18:22)

Ivetka, prajem vsetko naj naj naj k dnesnym narodeninam, nech ti to spieva este vela vela rokov, tesime sa na teba , na tvoje koncerty. Ak by bolo mozne rad by som Ti zablahozelal aj osobne . V maji- 16 17 18 budem v Prahe, bude mozne neake stretnutie?
Brano / Slovensko/

Přání

(Eva, 8. 4. 2014 17:55)

Ivetko, k dnešním narozeninám vše nej, nej, hlavně hodně zdraví, které určitě potřebuješ, lásky a štěstí.

Přání k narozeninám

(Andy, 8. 4. 2014 16:52)

Milá Iveto,
vš nejlepší k narozeninám. Hodně zdraví, štěstí, lásky a radosti ze života. Ať jsi šťastná, ať se ti daří ve všech směrech.

Ze srdce přeje Andy T.

Přání k narozeninám

(Lucie, 8. 4. 2014 15:28)

Ivetko, pějeme Ti všechno nejlepší k narozeninám, hlavně hodně zdraví, štěstí, lásky, pohody a ještě mnoho úspěchů v kariéře. Těšíme se na brzké shledání :-) Koupanovi, Šternberk

Mám Tě ráda!

(Viktorie , 8. 4. 2014 15:12)

Vše nejlepší Ivetko!!! Zdraví, štěstí, mnoho lásky a spokojenosti, spoustu fanoušků, hezkých písniček a vše co si přeješ ať se Ti splní.

Všechno nej,nej,nej

(Andrea, 8. 4. 2014 14:25)

Milá Ivetko,přeji Ti z celého svého srdce jen to nejlepší a hlavně zdravíčko,protože to je dnes na 1.místě.Také spoustu krásně odzpívaných koncertů a stále dobrou náladu.48 let je nádherný věk a já Ti přeji abys byla stále tak krásná jako jsi dnes.Ještě jednou všechno nejlepší k Tvým dnešním narozeninám Ti přeje tvá věrná fanynka Andrea.

Ivetce :-)

(Daniel, Honza, Věra, 8. 4. 2014 13:29)

Krásné narozeniny, hlavně zdravíčko, taktéž štěstí a aby vše vycházelo, držíme Ti pěsti :-)... Měj se moc hezky Ivetko a dnešek si užij. Jsme s Tebou.

Ivetce :-)

(Marcel a Hana, 8. 4. 2014 12:27)

Vše nejlepší k narozeninám,
toto přání posílam.
Samé růže, samé kvítí,
spokojenost, dlouhé žití,
ať se na Tě štestí směje,
tohle vše Ti Marcel s Hankou přeje !… užij si to Ivet a těšíme se na Tebe :-)

přání k narozeninám

(Jaroslava, 8. 4. 2014 12:00)

Ivetko, přeji Vám k dnešním narozeninám všechno nejlepší, hodně štěstíčka, zdravíčka a lásky - mám Vás i Vaše písničky moc ráda


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

následující »



 

 

Portrét


Fotoalbum


Poslední fotografie


Kontakt

ivetabklub@seznam.cz

facebook



Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 46
Celkem: 2529776
Měsíc: 50633
Den: 2421