Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

 


 Vulgární vyjadřování, urážení a jakékoli zesměšňování Ivety či osob jejího okolí v komentářích, bude smazáno!  

 


 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Prosba

(Mirka, 1. 1. 2014 16:00)

Dobrý den Iveto,přeji Vám jen to nejlepší a hlavně zdraví a vím o čem mluvím ,jsem po operaci nádoru. Ale proč se na Vás obracím . Pracuji i po operaci s lidmi co mají tělesné ale i jiné postižení a v červnu pro ně jako každoročně pořádáme zahradní slavnost. mám prosbu nepotěšila by jste tyto lidičky svým vystoupením jako charitativní akci nebo jen symbolický honorář. Děkuji Vám za odpověď. Mirka e-mail. podzim.jaro@seznam.cz

Ruszczyński Polska

(genio, 30. 12. 2013 3:01)

At se ti splni vsechna prani .Krasne Vanoce Ivetko,hodne stesti zdravi,lasky a pracovnich uspechu v Novem roce .Moc ti fandim...genioruszczynski@gmail.com

Dobry den,Ivetko

(IRENA, 29. 12. 2013 15:36)

Nejdrive bych vam chtela poprat hezke svatky a rict vam,ze vam to fakt sekne.Jsem vasi fanynkou uz od svych 13 let.Byla jste pro me nadhernou bytosti,moji modlou,a jsem moc rada,ze jste se mi vratila.Preji vam nejen velkolepy start ve sve kariere,ale i v osobnim zivote.To je mnohem dulezitejsi,protoze od toho se odviji vse ostatni.Pevne ve vas verim,a verim,ze nam jeste ukazete,Drzim peste,vase Irena

Krásné, šťastné a veselé Vánoce

(Štěpánka, 23. 12. 2013 22:52)

Já svůj dárek dostala a to tvoje dvd a radost z toho, žes dokázala se postavit zpět na nohy a s každým novým videem je vidět, že stále patříš mezi naše nejlepší zpěvačky. Ivetko přeji Ti a Tvé rodině a Arturovi ty nejkouzelnější Vánoce, ať jsou hlavně veselé a v Novém roce velký úspěch a radost ze života

Ať se Ti splní všechna přání

(Alena, 23. 12. 2013 21:48)

Krásné Vánoce Ivetko, hodně štěstí, zdraví, lásky a pracovních úspěchů v Novém roce.

Moc Ti fandíme :-)

Přání

(Andrea Tomešová, 23. 12. 2013 19:42)

Krásné prožití vánočních svátků tobě a rodině, bohatého Ježíška a do nového roku přeji vše, co si přeješ!Andy!!

Pryč s bulvárem a už jen dobré!

(Lenka, 23. 12. 2013 15:35)

Milá Ivetko,
moc Ti přeji, aby těmito Vánocemi skončily všechny důvody pro to, abys musela komunikovat s bulvárem. Jsou to zaprodanci falešní, dolejzají, jen aby se na Tobě přiživili, a neváhají bodnout nůž do zad. Teď už o Tvých úspěších hodně lidí ví, fanouškové přibývají a umí si Tě najít. Na čtenáře bulvárních časopisů se neohlížej, takové Ty nepotřebuješ a oni ani o Tvé dobré slovo nestojí.

Přeji Ti, aby se upevnila Tvá spolupráce s televizí a chodila jsi k nám jen prostřednictvím přívětivých pořadů a solidních komentářů. A samozřejmě hlavně prostřednictvím svých koncertů, které bez skandálů a s úspěchy přestanou být pro příživníky zajímavé. Nelze donekonečna podávat chléb těm, kteří za zády schovávají kamení, aby uhodili, sotva se jim naskytne příležitost. Takové je potřeba jedině ignorovat a odhánět, jinak Tě zničí - to už víš. Nyní budeš růst na obrovské síle tisíců svých fanoušků - těch ryzích a věrných, kteří Tě nikdy neopustili, ale i nás nových, kteří se před Tebou sklánějí v údivu a obdivu, protože objevili nepoznanou krásu lidské duše :) Nic nejde najednou všechno a hned, ale krůček po krůčku to jistě půjde - našlápnuto máš velmi dobře!

Přeji Ti vydařené Vánoce, poklidné a spokojené svátky, kvalitní odpočinek, který si velmi zasloužíš. A především Ti přeji projev uznání, důvěry a lásky všech členů Tvé početné rodiny! ;)

Lenka T.

mám Vás ráda!!!!!!!!!

(Magdalena, 23. 12. 2013 1:03)

Ivetko ! Tedy nevím jestli můžu tak oslovit? Ale stalo se!

Přeji krásnou vánoční romanci a hlavně klid a odpočinek!!!

Věřím Vám a držím palce i když mám jen čtyři! Snad to postačí!


A přeji hodně zdaru a velkou vůli a odolnost!
Krásné vánoce!
S pozdravem M.H.

Krásné Vánoce

(Michala, 22. 12. 2013 20:19)

Ivetko přeji krásné vánoce hodně štěstí lásky a zdraví.Jsem ráda ře zase zpíváte.Držím palečky

Krásné vánoce

(Eva, 21. 12. 2013 21:46)

Milá Iveto, přeji Vám krásné vánoce v kruhu nejbližších, a do nového roku hodně zdraví,štěstí, lásky a úspěchů v osobním i profesním životě. Moc Vám fandím :-))

3.vzkaz

(ludmila hašová, 20. 12. 2013 20:09)

Ivetko,když jsme po době s partnerem spatřili Vaše foto,oba jsme plakali dojetím.Navíc v této nepříjemné době je radost slyšet opět Váš hlas,kt.vychází se srdíčka.Milujte se s p.Josefem a budte si vzáj.oporou.Budu šťastna,když mi jen slovíčkem odpovíte.Kdykoliv se objevíte,jsme šťastni nad tou proměnou a hl.DRŽTE SE NAVŽDY a hřejte naše srdce. Lidka.

Vše jen to nejlepší

(Mirka, 18. 12. 2013 20:31)

Milá Ivetko,

omlouvám se za tykání...skoro každý den poslouchám tvé písničky, které mi dávají energii a pomáhají při smutných chvílích v životě.Ani jeden tvůj koncert jsem bohužel nestihla z nedostatku času :-( , a teď jsem shlédla tvoje stránky...mám velkou radost, že jsi opět plná energie a radosti, kterou předáváš nám fanouškům... Tentokrát si tvůj koncert nenechám ujít a těším se na tebe v Ostravě :-)
Děkuji, že jsi zpátky :-) A také zároveň děkuji tvým blízkým, co stáli v těch nejhorších chvílích při tobě:-)
Držím palečky, přeji tobě i tvým blízkým krásné a pohodové vánoční svátky naplněné láskou, štěstím a spokojeností.
A v nastávajícím roce 2014 jen to nejlepší, ať vše vychází tak jak si přeješ :-)



Dotaz

(Vendy Beránková, 9. 12. 2013 13:16)

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jak bych mohla vstoupit do fanklubu Ivetky. Mám ji moc ráda a chtěla bych jí pravidelně podporovat atd. Prosím pozdravujte ji ;)

Re: Dotaz

(Renáta, 18. 12. 2013 18:57)

Členství FK, přihlášky, průkazky atd. vše se bude realizovat po Novém Roce.
Renáta

moc vám fandím

(Dana Rudolfová, 18. 12. 2013 17:36)

prostě vás mám ráda je mi 64 a jsem sama a vás mám vždy ráda bohužel máte smůlu že se o vás stále někdo zajímá v tom negativním slova smyslu snad se to otočí snad váš manžel taky přispěje k vašemu klidu aby jste měla zase možnost ukázat co ve vás je já vždy vidím jak se krásně
k vám choval pan Karel Gott při jeho 60 a vy jste pro něho zpívala píseň proč ptáci zpívají poprvé jsem někomu na internet psala kromě mému synovi do Texasu a proste jsem vyjádřila to co jsem právě cítila
moc vám děkuji a držte se a vydržte

Moc ji fandím

(Květa, 18. 12. 2013 16:57)

Přeji vám krásné vánoce a do Nového Roku hodně štěstí a zdraví a pracovních uspěchů.

Iveta zase září

(Gábina, 17. 12. 2013 22:14)

Měla jsem možnost vidět Ivetčino vystoupení v Karlových Varech na Action bále. Byla skvělá a moc jí to slušelo. Taneční parket se kvůli ní během chvilky zcela zaplnil. Působila velmi mile.

Milá IVETO.

(Bohu, 15. 12. 2013 20:14)

Krásné a spokojené vánoce a do roku 2014,Vám přeji vše nejlepší,hlavně zdraví.Aby se Vám splnilo vše,co si přejete.Hodně štěstí a pracovních úspěchů.

Krásné Vánoce

(Jaroslava, 14. 12. 2013 2:58)

Ivetko přeji Vám i celé vaší rodině krásné vánoční svátky, plné pohody a lásky a hlavně mám velikou radost, že se Vám podařil tak nádherný návrat, zase zpíváte a vypadáte nádherně - moc Vám to přeji, mám Vaše písničky moc ráda a dodávají mi sílu žít, když mi zrovna není dobře.Přeji Vám ze srdce ať se daří i v příštím roce jak v profesním, tak i osobním životě a hlavně si nedělejte nic z těch, co o Vás píšou špatně oni za to nestojí jen závidí, že jste to dokázala a vždycky si něco najdou.Mám Vás moc ráda. Vaše věrná fanynka.

Vyjádření podpory

(Marie, 12. 12. 2013 21:32)

Milá Iveto,
s hořkostí sleduji, jak je ubližováno Vám i Vašemu manželovi Josefovi v souvislosti s incidentem ve Svitavách. Chtěla bych Vám oběma vyjádřit svou morální podporu. Je hodně lidí, kteří chápou, že Vás bulvár i pan M. dostávají do neúnosné situace. V naší zemi se často stává, že ten, kdo se pouze brání, je označován za agresora. Nedejte se a bojujte všemi prostředky a nespoléhejte jen na naše právo, které háže klacky pod nohy poctivým lidem. Doufám, že máte při sobě schopné advokáty, kteří si s tím poradí, nenechají se zahnat do kouta a vše vyřeší do důsledku. Po těch létech ústrků si, Iveto, zasloužíte, aby za Vás bylo bojováno. Nebojte se zapojit všechny, kdo by Vám mohli jakkoliv pomoci. Svědků i schopných lidí, kteří by Vám rádi pomohli, je uřčitě mnoho.

Přeji Vám, aby již nic nezhatilo Vaši radost ze zpívání. I kdyby situace byla sebenáročnější, již jste nám ukázala, že dokážete kouzlit :) Věřím ve Vaši sílu a vytrvalost. A věřím též ve spravedlnost, a tu můžete dobýt právě jedině nezdolnou vytrvalostí, neústupností a silou. Hodně štěstí!


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

následující »



 

 

Portrét


Fotoalbum


Poslední fotografie


Kontakt

ivetabklub@seznam.cz

facebook



Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 23
Celkem: 2527192
Měsíc: 49066
Den: 2252