Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

 


 Vulgární vyjadřování, urážení a jakékoli zesměšňování Ivety či osob jejího okolí v komentářích, bude smazáno!  

 


 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Odpočívaj v pokoji.

(Martina Oravcová, 30. 4. 2014 1:19)

Ivetka moja strašne,ale strašne ma bolí tvoj odchod.Toto sa nemalo stať za všetko môže len a len hnusný bulvár.Podarilo sa im to čo chceli hyeny.Nikdy,ale nikdy na teba nezabudnem.Vždy na teba budem spomínať v dobrom ako doteraz nikdy nedovolím nikomu špiniť tvoje meno,navždy zostaneš v mojom srdci a nikto Ťa z neho nevytrhne. Z celého srdca Ti za vštko úprimne ĎAKUJEM. UPRIMNU SUSTRASŤ PRAJEM CELEJ TVOJEJ RODINE.

Je mi to moc líto

(Edita, 30. 4. 2014 0:29)

Je mi moc líto Ivety a hlavně Artura a přijde mi dost nechutný zrovna od pana Rychtáře, který viní bulvár z Ivetina skonu, medializovat poslední vzkaz Ivety jejímu synovi. Je to osobní a soukromý vzkaz a mělo by být jen Arťovo rozhodnutí, zda ho zveřejní nebo nechá pro sebe. Navíc mne na tom vzkazu zaráží jiná barva propisky datumu a jeho sklonu, než barva a sklon písma. I den jejího odchodu na narozeniny Rychtáře je zvláštní. Ale to ať jiní pátrají a zkoumají. Já chci vyjádřit velkou lítost nad tragickým koncem Ivetina života a respekt nad její volbou. Odpočívej v pokoji....

Iveto

(Andrea, 30. 4. 2014 0:22)

Iveto,je mi to líto,musela jsi být neštasná a pokud tě dohnal k tomuto rozhodnutí člověk ,který se podepsal na tvým životě ,nebude se mu žít dobře a dojde na něj zpravedlnost,Boži..Upřímnou soustrast Arturovi.

je mi to líto

(Soňa, 30. 4. 2014 0:08)

Ivetko, je mi moc líto toho, co se dnes stalo a nějak to nemůžu rozdejchat, jsem o pár roků mladší než jsi byla ty a tvoje písničky poslouchám od puberty, snad je ti teď líp,tak odpočívej v pokoji.
Upřímnou soustrast Arturovi

PRINCEZNIČKA

(evelin, 29. 4. 2014 23:58)

IVETKO ...JSI PUVABNA ŽENA S PREKRASNYM HLASEM .....TVUJ HLAS BUDE NYNÍ ZNÍT MEZI ANDELI ....už v klidu a pohodě.......a oni ti za to pomůzou dohlížet z nebicka na Artura ..i když letos už bude plnolety....

Lidé, budťe ostražití!

(Anděl, 29. 4. 2014 23:31)

Ivetku dostali. A teď mají i kompletní seznam všech dobrých lidí. Buďme opatrní. Svět je velmi, velmi nepřátelský a dobra stále ubývá... Ivetko, byla jsi a zůstáváš našim světlem!

Sbohem

(Irena, 29. 4. 2014 23:14)

Ať Tvá duše nalezne klid, který jsi si zde tak marně přála. Je mi smutno a je mi smutno z celé této doby, z níž se vytratila láska, slušnost, pokora a úcta.

Lidská bytost

(Marcel, 29. 4. 2014 23:13)

Na čem záleží...???
"skřivánci v hlase-duše čistá,
nikdo netušíc co chystá.
Chtěla nám jen radost svým zpěvem dát,
skrz její písně se svět hned mohl lepším zdát.
Za jejím úsměvem-v jejích očích...smutek,trápení,beznaděj a slova:PROSÍM,UŽ DOST!!!
Bohužel-lidský hyenismus,závist,zloba a chamtivost novinářů mají větší moc.
Lidi,co to s vámi je,kde to žijem?
Že místo pochopení-ruky pomocné,duši zraněnou linčujem a bijem.
Co kdy komu z vás přímo provedla?
NIC!Jen to,že byla a její bojovnost vám nesedla.
Stačilo si jen nevšímat a NE hned to nejhorší jí přát,
u mě má obdiv jako ČLOVĚK,jak dlouho vydržela bojovat a přes vše zlé se stále uměla na svět andělsky smát.
Upřímně...kolik každý z nás sebou táhneme zlého a za své skutky uvnitř plno viny?
Ale podívat se na sebe do zrcadla či svědomí spytovat?Kdepak...raději soudit a ukazovat co provádí jiný!!!
IVETO,jako ČLOVĚK mělas obrovské hodnoty,
padlas za obět doby LHOSTEJNOSTI A SLEPOTY.
Nevím zda je ti líp,
ale tvá křehká duše silné ženy...snad našla klid."

Děkuji ti za to,že i díky tobě si uvědomuji a vím co je být ČLOVĚKEM.
R.I.P.,nashledanou Iveto...Marcel...

ivetka

(martin, 29. 4. 2014 23:07)

moc a moc te mam rad ivetko,navzdy budes v mem srdicku jsi nejlepsi.je me moc smutno

Ahoj Iveto

(Milena, 29. 4. 2014 23:01)

je mi to moc líto, co se ti stalo. Tvoje písničky jsou skvělé.
Ahoj.

Děkuji a poslední sbohem!

(Světlana, 29. 4. 2014 23:00)

Upřímnou soustrast synovi, mamince, sestře a bratrovi. Měla jsem Ivetu ráda a mrzí mě, že jsem jí nemohla pomoci. Jsem rodačka z Aše a jsem z dvojčat.



Je me to velice lito ...

(Tomas Locker, 29. 4. 2014 22:55)

stojim za tvym rozhodnutim , odpocivej v pokoji Ivet.

Tady hvězdička zhasla,ale "tam nahoře" bude svítit dál.

(Bohuslav Morávek, 29. 4. 2014 22:55)

Upřimnou soustrast rodině.Je nám to moc líto.Ivetko,děkujeme,že jsi byla.

Střítež

(Zuzana Sekerková, 29. 4. 2014 22:55)

Dňa 16.5.2014 Střítež na Morave bude súťaž kde budú vystupovať a súťažiť aj moje deti v speve...ťažko sa mi o tom píše...Ivetka tie deti budú spievať tvoju pieseň Rozvíjej se poupátko...želám si aby to bolo na tvoju počesť a aby tam prišli ľudia,ktorí vždy budú na teba spomínať s láskou takou veľkou akú si nosila aj ty v sebe!!!!! Máme ťa radi!!!!

upřímnou soustrast

(Veronika Homolková , 29. 4. 2014 22:48)

Odpočinek věčný dej jí pane a světlo věčně ať ji svítí. Ať odpočívá v pokoji

Josefovi

(A.V., 29. 4. 2014 22:38)

„Iveta byla v pohodě, vůbec jsem si nevšiml, že by měli v manželství rozpory. Je škoda toho mladého života,” řekl Novinkám muž žijící v sousedství.
Obvinit Josefa, to by se mnohým hodilo. Spíš to ale vypadá, že byl na stejné lodi s Ivetkou. Teď už je na ní sám. Nejhorší je, že těm bestiím, co se rozhodly jejich loď potopit, nemá kam utéct. Musí bojovat. Přeji mu hodně sil! Může pro Ivetčinu památku udělat ještě mnoho důležitého, tedy ať se nevzdává!

Ivetce

(Jirka, 29. 4. 2014 22:38)

Princezničko, nechtělas pomoc od těch, kteří Tě měli rádi, přitahovalas lidi, kteří Tě jen využili... Poznali jsme se na koncertě, ještě s Péťou S., pak jsme se potkávali v Praze, nikdy jsi nechtěla pomoc, odmítalas rady, chtělas vše zvládnout sama,ty, křehká květinka! Navždy budeš v srdci mém i Hanky, mé manželky, která Tě měla ráda jako dceru. Spi svůj věčný sen, poupátko! Jirka

Milá Iveto

(Dana, 29. 4. 2014 22:36)

Milá Iveto, slova, která už si nemůžeš přečíst, jsou zbytečná, přesto ti chci tam nahoru vzkázat, že je tě velká škoda, měla si krásný hlas, škoda, že se ti nevydařil soukromý život a nebyl ti nablízku nikdo, kdo by ti podal pomocnou ruku. Zoufalý čin, který si dnes udělala, už nejde vrátit, přitom si byla takový bojovník. Tolik vzestupů, co si dokázala, bylo k neuvěření. Jak si dokázala, po různých životních eskapádách, zase vstát a předstoupit před lidi krásná, upravená, štíhlá, byla si prostě skvělá, jen si neměla kolem sebe ty pravé lidi. Ať tvá bolavá duše najde konečně klid a pokoj, tvé písničky nám nedají nikdy zapomenout. Arturovi hodně sil ustát takovou tragédii. Sbohem, děvče.

IVETKO

(eva, 29. 4. 2014 22:28)

Konečně máš klid.Jen mi je líto všech,co tě milovaly......Nemyslím,že je to vina bulváru,je to vina člověka,který jí měl být nejbližší,její muž.

Další zločin na účtu bezcitné komerční společnosti

(Marie, 29. 4. 2014 22:19)

Těch sebevražd ze zoufalé bezmoci a touhy žít lidsky bylo mnoho, velmi mnoho, jen se o nich moc neví. Ivetka byla neuvěřitelně silná bojovnice. Dlouho se nechtěla vzdát, dlouho se snažila bojovat ze všech sil. Ten strach, který měla, nebyl vymyšlený, nebyl naivní. Ten strach byl oprávněný. Křičela o bolesti a nebezpečí, ale hyeny se jí za to vysmívaly. Chtěly ji dohnat k šílenství, ale nedohnaly.

Ivetka se k odchodu chystala, jen se už těžko dovíme, zda byl dobrovoný nebo ne. Byla krásnou, skromnou a šťastnou nevěstou i manželkou. Dala nám krásné vánoční koncerty. Dala nám krásné čiperné jarní fotky. Dala nám naléhavé poselství o Velikonocích. Dala nám ránu za naši hluchotu a nečinné přihlížení...

Ivetko, kéž by to byla lež a ty ses na nás opět usmála! Škoda Tvého života, byl opravdový a dávající. Budeš tu navždy s námi, ve svých písních, ve svých radostných i tesklivých slovech! Pokoj a mír Tvé památce!


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

následující »



 

 

Portrét


Fotoalbum


Poslední fotografie


Kontakt

ivetabklub@seznam.cz

facebook



Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 27
Celkem: 2517458
Měsíc: 43434
Den: 2577