Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

 


 Vulgární vyjadřování, urážení a jakékoli zesměšňování Ivety či osob jejího okolí v komentářích, bude smazáno!  

 


 

 

Komentáře

Přehled komentářů

pro Artura

(Jindra z Hulína, 1. 5. 2014 6:09)

Milý a statetečný Arture, přeji ti hodně síly překonat tlak, který prožíváš...S projevem upřímné soustrasti...Jindra

JÍ UŽ JE DOBŘE

(Hanka z Brna, 1. 5. 2014 3:04)

přejme jí věčný klid a mír, pokud je někdo vinen její smrtí, toho už boží spravedlnost dožene sama.
Pouštím si dokola její nejlepší píseň "Léto" .... Vzpomínejme na ni jen v dobrém a odpusťme její rozervané duší, která na tomto svtět již více nemohla být.

K zamyšlení...

(Hana, 30. 4. 2014 23:33)

Přikláním se k pochybnostem nad p.Rychtářem, avšak mohu jen hypotetický, tedy neobjektivně. Jediné, co mě velmi zaráží je, že pan Rychtář trvá na rychlé kremaci Ivety a spálení též i jejího oblečení, zatímco rodina Ivety si přeje uložení ostatků do rodného domova, dost podivné, že by p.Rychtář měl skutečně špatné svědomí a chvátal na co nejrychlejší "uklizení" příp. pozdějších důkazů? ....
Řeka života teče dál, ale my nezapomeneme...Pozůstalým projevuji též upřímnou soustrast.

Smutek v duši

(libuse, 30. 4. 2014 22:28)

Tak smutno mi nebylo už dlouho,Ivetka byla moje oblíbená zpěvačka od prvího momentu,kdy se objevila na podiu a
zazpívala.Něžná,krásná a hlavně uměla zpívat.I mí dvanové,v té době školáci,si lepili její plakáty na zeď.Stále jsem věřila,že opět zazáří,ukáže všem.kdo ji pomlornovali nad ní nos.Jejím prokletím byli špatní chlapi,jen ji využívali a zviditelňovalki se zkrzeva jí.Ivetka nakonec bohužel po svém vyřešila všechny problémy a bolesti.Je mi to moc líto,je jí velká škoda.Přeji ji,aby se tam někde satkala se svou první láskou a její rodině přeji upřímnouz soustrast i nám ostatním,co ji máme rádi..








jsem doufala.že zase začne zářit.Měla smůlu na chlapy a ti jí jen využívali ke svému zviditelnění.Ivetkato nakonec vyřešila všechno to trápení po svém.Odešla a já jí přeju,aby se setkala tam někde se svou první láskou.Upřímnou soustrast ce





Měla

















rodině a všem nám,co jsme ji měli rádi.

klid

(marek, 30. 4. 2014 22:09)

at ti dva sasci daji pokoj tohle to si Ivetka opravdu nezaslouzi,klid jeji dusi.Moc te mame radi Ivetko.

Je mi to líto

(Jirka, 30. 4. 2014 21:51)

Včerejší sebevražda Ivety Bartošové je jen vrcholek ledovce. V naší zemi žijí tisíce jiných žen, které jsou v bezvýchodné situaci, kterou nedokážou samy řešit. Alkohol a přášky je jejich jediná cesta do zapomnění.
Iveta, pronásledována v nelehké životní situaci dnem i nocí bulvárem, který řadu let propíral každé její slovo a každý její krok, se rozhodla ukončit své trápení. Tak krásně uměla zpívat a jak nádherná byla... A najednou už není, už nikdy nebude. Děsivé ukončení jejího života je výmluvným svědectvím o bezvýchodnosti její situace, veřejnou obžalobou současného režimu a nelítostné doby, ve které žijeme. Je mi to velice líto.

Díky

(Láďa, 30. 4. 2014 21:40)

Díky za nádherný hlas, oduševnělou krásu a jiskrné oči. Zasloužila sis lepší život, více Lásky a pochopení. Dobrovolně odejít z tohoto světa a vstoupit do neznáma, odkud není návratu, vyžaduje obrovskou statečnost a odhodlání. Vzpomínky na Tebe a Tvé písně nám zůstanou, a díky jim budeš stále s námi. Díky za vše.

Ivetce

(Zanet, 30. 4. 2014 15:21)

Ivetko,přeji Ti at tam nahoře najdeš ten svuj vnitřní klid,který Ti tady mezi námi lidmi nebyl dopřán,pro mě jsi a budeš nezapomenutelná...odpočívej v pokoji...at Tě andělé ochranují.

Re: Ivetce

(MISKA, 30. 4. 2014 16:47)

NAPROSTO SOUHLASIM .

Re: Ivetce

(JANA, 30. 4. 2014 21:38)

Přeji ,Ti Ivetko konečně klid,protože jsi své vytrpěla......všechny tam pozdravuj.....

Beskydská královna zpěvu

(forfans, 30. 4. 2014 21:34)

Vyrůstal jsme jen 7 km od sebe . Miloval jsem její hlas, její šarm, její křehkost.Je zbytečné po této noci napsat něco optimistického. Hrál jsem do noci na piánu její písničky a na závěr kousek requiem.Celý od slz jsem šel ve tři spát. Budeš nám - všem chybět . Pro nás jsi a budeš Beskydská královna zpěvu a nikdo Tě nenahradí. Na osobu Rychtáře nebudu nic psát - je to chudák a měl dávno být v Bohnicích v kleci - do konce života.Jsi stále v našich srdcích . R.I.P. jirka - Kunčice p/o

rozloučení

(léňa, 30. 4. 2014 20:42)

Je mi moc líto, jak těžký jsi měla osud a taky Brzský odchod z tohoto světa.Měla jsem moc ráda Tvůj sametový hlas a pěkné písničky.Odpočívej v pokoji snad už budeš mít klid.Na adresu pana Rychtáře:Je velmi smutné, že ani v této chvíli nectíte přání Ivetky a její rodiny a neustále myslíte jen na sebe!Alespoň vůči Arturovi by jste mohl ustoupit.Už si toho chudák zkusil dost.Zkuste o tom přemýšlet!Fanoušci si k Ivetce vždycky cestu najdou!

Sbohem...

(Petra, 30. 4. 2014 19:56)

Je mi strasne smutno...tak tezkou a bolavou zpravu jsem se dozvedela z internetu..uz nekolik let ziju v cizine a Ivetku jsem I nadale sledovala a drzela ji palce..spasu dusi tve,snad si konecne odpocines v tom hudebnim nebi. Uprimnou soustrast Arturovi a cele jeji rodine. Nikdy nezapomenu :(

Poslední sbohem

(Eva, 30. 4. 2014 19:37)

Ivetko, měla jsem tebe i tvé písničky moc ráda. Budeš nám všem moc chybět, ale v srdíčku zůstaneš.
Upřímnou soustrast celé tvé rodině.

nikdy nezapomenu

(yveta, 30. 4. 2014 19:23)

Ivetko,to se nemelo stat.Bylo jsi princeznou,srdickem,andilkem... Tvuj nadherny hlas jsem vždy poslouchala,kdyz jsem mela problém.Skoda,ze jsem nepomohla ja Tobe,kdyz jsi ho mela ty.Odpocivej v pokoji a verim,ze když jsi ho nenalezla na zemi,tak v nebicku ho budes mit a setkáš se tam se svoji velkou lakou PS.

Nashledanou, Ivetko

(Patrik, 30. 4. 2014 19:09)

Děkuji za Tvé krásné písničky a Tvůj nezaměnitelný hlas. Budu na Tebe vzpomínat... Doufám, že tam nahoře ti bude lépe.
Odpočívej v pokoji

Sbohem

(Bohu, 30. 4. 2014 19:03)

Upřímnou soustrast celé rodině.

Sbohem Ivetko

(Michael Běhounek, 30. 4. 2014 18:30)

Já vím že si to již nepřečteš. Ale máš krásný hlas, byla si krásná. A je tě škoda. Škoda vůbec toho že si tu sebevraždu udělala. Děkuji ti Ivetko za krásné písničky. Měj se krásně.

Rozloučení

(Alena, 30. 4. 2014 18:04)

Odpočívej v pokoji Ivetko

Ivetka

(Monika, 30. 4. 2014 18:02)

Ještě dlouho se budu vzpamatovávat z toho, co se stalo. Je mi smutno. Budu na ni vzpomínat s láskou v srdci. Nevěřím na život v nebi, ale kvůli ni, si přeji, aby něco takového bylo.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

následující »



 

 

Portrét


Fotoalbum


Poslední fotografie


Kontakt

ivetabklub@seznam.cz

facebook



Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 49
Celkem: 2530882
Měsíc: 51368
Den: 2803