Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

 


 Vulgární vyjadřování, urážení a jakékoli zesměšňování Ivety či osob jejího okolí v komentářích, bude smazáno!  

 


 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Fórum

(KITT, 28. 11. 2014 20:05)

Založil jsem pro nás, pro fanoušky, fórum o Ivetě. Máte-li zájem stát se jeho uživateli, zaregistrujte se prosím. Fórum není přístupné pro neregistrované uživatele, navíc pro uživatele-fanoušky se zpřístupní další sekce speciálně pro ně! Fórum jsem dělal jen pro nás, nerad bych, aby přišlo vniveč, ale byl bych velmi rád, aby se fórum podařilo rozjet. Registrace je rychlá a zdarma! Fórum je zatím opravdu v začátku, nečekejte ještě plně fungující fórum! Každopádně s novými uživateli to bude stále lepší a lepší! Doufám, že Vás fórum nadchne a nebude muset být kvůli neaktivitě zrušeno!

http://ivetabartosova.forumr.net

vzkaz pro Tebe

(Terka 155, 28. 11. 2014 19:30)

Ahoj Ivet,
moc mi chybíš. Poslouchám Tě pořád

Naj, naj, naj Ivet

(Nikol, 24. 11. 2014 21:44)

Je neuveriteľné že tu už nie je, pretože keď počúvam jej pesničky, pozerám na rôzne klipy, relácie, kde vystupovala, stále tu je. Je mi smutno, že tu nie je....

nejlepší naše česká zpěvačka

(Josef372, 28. 10. 2014 15:02)

Ale, ale veď aj my na Slovensku ju mame za svoju, boli sme jedna krajina---------- takže najlepšia česko-slovenská spevačka a ešte asi aj dlho bude.

nejlepší naše česká zpěvačka

(Hana Doležálková, 8. 10. 2014 13:38)

Měla jsem ji velmi ráda a nemohu pochopit proč ji nikdo nepomohl ,ikdyž by mohl ,odešla jedna z nej... našich zpěvaček ,škoda..

Re: nejlepší naše česká zpěvačka

(Andrea Z., 23. 10. 2014 17:32)

Ivetce žádný jednotlivec pomoci nemohl. Její bolest byla bolestí nás všech. Svět byl pro ni příliš zlý. My tu špípnu a bolest mnohdy ani nevnímáme, zatímco ona ji žila každým okamžikem, za nás za všechny. Měla velké srdce a moudrost čisté, upřímné mysli. Její odkaz je obrovský, nekonečný...

Nikdy nezapomenu..

(anonym, 16. 9. 2014 19:22)

Nebe i země pomine
I bolest jen
Víra v lásku
Zůstane nekonečná

pro Ivetku - nejkrásnější princeznu na věčnou památku

(Peťka B., 26. 8. 2014 18:10)

Milá paní Ivetko,
stále na Vás vzpomínám s láskou v srdci… na Vaše krásné, oříškové oči, něžný úsměv, milý projev, eleganci, osobnost… Vaše písně jsou nádherné a máte jich tolik… úžasně moc.:-) Moc ráda je poslouchám i zpívám. Vždy jste pro mne byla a stále budete výjimečnou pěveckou osobností i vzácným člověkem s krásným srdíčkem. Mám Vás ráda a vážím si Vás. Nikdy nezapomenu. Odpočívejte v pokoji… a buďte šťastná se svojí jedinou pravou láskou Petrem Sepéšim. Na shledanou v nebi…princezno, andílku krásný ♥♥♥

S úctou a láskou navždy

Peťka z Brna

Ivetce

(Martina, 2. 5. 2014 21:15)

ivetko prave odpocivas v hudobnim nebicku tam ti urcite lip nikdo te neustale nefoti a neoptezuje dekujem ti za krasne pisne odpocivej a koukej tam na nas z nebe a jsem tam jen tak potichu posles pisen kdo bude chtit v srdci ji uslysi a nikdy nezapomene dekujeme za vse

Nikdy nezapomenu

(vladimir, 2. 5. 2014 19:30)

Iveto nikdy na tebe nezapomenu. V 80.letech jsem jezdil na koncerty po celé republice, byl jsem součástí fanklubu v Prostějově, který vedl Petr Mráček. Bylo to nádherných pět let, mé mládí a přestože jsem se už za posledních 20 let o Ivetinu tvorbu nezajímal, tohle budu mít navždy v sobě. Vládˇa

Je mi to moc líto

(Monica Havlaska, 2. 5. 2014 18:48)

Ivet,píšu Ti tam nahoru a je mi smutno,ale,kdyby sis nebrala rychtáře-psáno s malým R,tak to ještě pár let zvládneš,když už jsi se dostala z nejhoršího.Pořád budeš naše a miláček fanoušků spoustu let,tak krásně odpočívej a tomu co Ti ublížil přeji jen to co ty,tak ahoj někdy a vzpomínám Monika

Proč?

(Dana, 30. 4. 2014 11:03)

Souhlasím s Nikou, proč nepřišla pomoc od JEJÍ rodiny??Vždyť ať měla Iveta jakoukoliv povahu a své problémy,nikdo není dokonalý,vždy přece byla dcerou, sestrou, od nich měla přijít pomoc, když už šlo o její život!
Tvé duši přeji Iveto konečně pokoj a klid.

Česť jej pamiatke

(Ľuboš Kováč, 2. 5. 2014 17:25)

Zavrela si oči naveky,
zostali len slzy a krásne spomienky.
Tvoj úsmev krásny navždy zmizol,
svet bez teba veľmi spustol.

Moje nejmilejší zpěvačka

(Tomáš H., 2. 5. 2014 16:27)

Vyjadřuji hluboký zármutek nad tragédií Ivetky. Měl jsem ji rád už od svého dětství až doposud. Byla vynikající, talentované zpěvačka s pokorou a srdcem na pravém místě. Nezapomenu!

Pocit

(Jana, 2. 5. 2014 16:18)

Je mi smutno.Nikdy jsem nebyla členkou žádného Ivetina fanclubu,přesto jsem ji byla věrnou fanynkou po celou dobu její kariéry.Její písničky mě hladily na duši,když mi zrovna nebylo nejlíp a je mi líto,že nebylo nic,krom jejího milovaného syna,co by pohladilo na duši ji,ve chvílích,kdy ji nebylo dobře...Je smutné,co se kolem Ivety v posledních letech dělo a ještě smutnější je,co se děje i po její smrti.Neznám pana Rychtáře,nemohu ho tudíž soudit,přesto se mi vedle Ivety nelíbil a jako v mnoha z Vás ve mě nevzbuzuje důvěru.Tahal ji před kamery v době,kdy viditelně nebyla v pohodě a na druhý den už se o tom zase nechutně psalo.Rovněž neznám pana Macuru,jemu bych možná věřila o trochu víc,přesto se nemůžu zbavit pocitu,když ji tak miloval,jak tvrdil a bojoval za její záchranu,proč uveřejnil fotku Ivety na pláži...a vystavil ji tak posměchu celému národu a médiím tím dal tučné sousto...to mi rozum nebere.Každopádně co tito dva pánové předvádějí v těchto dnech....k tomu se nedá,ani nic dodat.Já věřím,že se ohledně pohřbu všichni zúčastnění rozumně dohodnou,rozloučení s Ivetkou bude důstojné a snad konečně tam nahoře najde ten svůj klid.

Ať žije Iveta

(Brťka z Olomouce , 2. 5. 2014 16:03)

Ten nadpis není fór,přestože je to i pro mě strašná rána,Ivetu budu mít v srdci dál. Je zbytečné psát,jaká byla,my to víme a všichni, co ji měli a mají rádi, také. Ať žije Iveta, uvnitř nás.

Přání

(Lenka, 2. 5. 2014 14:16)

Ivetko, přeji ti už jen ten vytoužený klid.Vím o čem mluvím, prošla jsem něčím podobným jako ty,chtěla jsem udělat a udělala to co ty,ale včas jsem byla zachráněná je mi líto, že tys takového strážného anděla jako já neměla.Vždy jsem si tě moc vážila a vážit budu tvé písně mi dělaly a dělají jen radost.Vždy na tebe budu vzpomínat jen s úctou je škoda Tvého mladého života a krásného hlasu.Odpočívej v pokoji,Tvá věrná a vděčná posluchačka Lenka.

nechte ji kidně spát

(miloslava, 2. 5. 2014 13:39)

po tom strašném skončení mladého života, bylo by nanejvýš nutné nechat Ivetu již v klidu spát. Přeji Ti Ivetko klid,který byl vykoupen tak strašně.

Pro ni

(lída, 2. 5. 2014 7:50)

Snad tam nahoře bude šťastnější.
I já jsem mnohokrát uvažovala o odchodu. Je to velmi těžké. Za zdi nikdo nevidí. Ten můj si denně nosil do práce rezervní spodní prádlo, mně chodil naproti do práce a volný čas trávil u jiné. Starosti a bolest patřili mně. Dodnes říkají, jaký byl hodný, milý.
Vím, co musela prožívat.Bála se a nikdo nepodal pomocnou ruku, ani nemohl. Je mi jí velmi líto!
A takových nás je.

smutek

(Aja, 2. 5. 2014 12:37)

Ivetko, loučím se s tebou tady, kde tě lidé mají rádi. Pamatuji si tvé vystoupení z Jihlavy z televize. Moc mě překvapilo, že se objevila taková sympatická zpěvačka. Další roky jsem ti fandila, kupovala LP, radovala se z tvých úspěchů, posílala ti hlasy do Slavíka i jiných anket. Poslední roky jsem se bála, co bude dál. Je mi líto, co jsi musela udělat, nevědouc si dál rady. Je mi i líto, že jsem tě neznala osobně. Snad tě jednou potkám tam, kde jsi. Měla jsi pro mne nejhezčí hlas z našich zpěvaček. Děkuji za to, že jsi byla a mohla rozdávat radost a štěstí. Hudba je můj život a ty jsi mi dala hodně. Děkuji.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

následující »



 

 

Portrét


Fotoalbum


Poslední fotografie


Kontakt

ivetabklub@seznam.cz

facebook



Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 29
Celkem: 2530604
Měsíc: 51217
Den: 2726