Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

 


 Vulgární vyjadřování, urážení a jakékoli zesměšňování Ivety či osob jejího okolí v komentářích, bude smazáno!  

 


 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Veselé Vánoce

(fan, 11. 12. 2013 14:31)

Milá Iveto, přeji Vám o Vánocích hodně pohody, štěstí, rodiného klidu a hlavně spokojenost. Vypadáte úžasně a zpíváte ještě lépe ! To mi věřte :) ... a do Nového roku 2014 Vám přeji spokojenost, zdraví, štěstí a spoustu práce, která vás bude bavit! S pozdravem váš fanoušek :)

Děkuji

(Iveta, 9. 12. 2013 13:32)

Milá Ivetko, poslouchám Tě od svých sedmi let, kdy jsi začínala. Ne vždy se mi daří, ale Tvé písničky a Ty sama mi dodáváš tolik potřebnou sílu vstát, bojovat a nevzdávat se. Jsi pro mě vzorem. Těším se na Tvá vystoupení v televizi i na to, že Tě uvidím na nějakém koncertě. Přeji Tobě i celé Tvé rodině vše dobré. Děkuji za tyhle stránky. Iveta

Vzkaz pro Ivetu a Rencu.

(Honza, 8. 12. 2013 12:49)

Ahoj Ivetko veril jsem ti,ze se dostanes z nejhorsiho a vsem co ti hazeli klacky pod nohy ukazes,ze mas na to a budes bojovat.A ty jsi dokazala,ze tu silu mas a ze jsi tu pro svoji rodinu,pratele a hlavne nas fanousky,kteri te poslouchame uz od malicka a verim,ze se publikum rozsiri i o nove posluchace.Jak jsem si vsiml i na serveru youtube kde jsou nahrana ziva vystoupeni Ivetky jsou pozitivni komentare.Stastna a zarici Iveta Bartosova uz neni tercem zlych a nenavistnych lidi.Nejvic me muzou nastvat a to rikam slusne lide,kterym jeji pisnicky jsou ukradene,ale na Ivetu plyvat to umi.A jen proto,aby se zaradili mezi dalsi anti-fanousky.Iveta vstala a maka na sobe jako kdysi a ja ji to moc preju potom co si prozila za posledni roky.I ja si sahnul na dno a proto Ivetu chapu a budu ji branit.Je jen clovek jako mi vsichni.Rence chci podekovat za skvelou praci pro nas fanousky, jak na webovych strankach ,tak za videa informace o Ivete a jeji cinosti, patri ji za to preveliky dik nas vsech opravdovych vernych fanousku.Tak ze Renco jsem rad ze jsi to prave ty ,ktera ma i pri svem zamestnani Ivetku a web pod svymi kridly.

:-))

(Renata, 28. 11. 2013 15:34)

Mám ráda Ivetku i její písničky už od malička.Moc ji fandím a držím pěsti :-))

Ivetě to moc slušelo.

(Daša, 28. 11. 2013 10:22)

Iavetce to na posledním koncertu moc slušelo. Na fotkách je krásná. Jen jsem rozčarovaná ze zpráv pana Davida Zápala.Fakt mě ten irituje, to je hňup na ..... ! Vám přeji mnoho štěstí a úspěchu. D.Z.

Přání na startu !

(Lenka, 22. 11. 2013 19:31)

Milá Ivetko!
Posílám touto cestou srdečný pozdrav Tobě, Renátě i celému kolektivu, který stojí při Tobě!

Přeji Ti, aby se Ti vydařily nadcházející dny v televizi, a především Tvůj startovní koncert ve Svitavách! Četla jsem, že je vyprodáno ze 3/4. Ten zbytek sálu jistě vyplní váhaví, kterým zvědavost nakonec nedá :)

Nemusíš nikomu nic vysvětlovat, nejsi povinna se nikomu omlouvat. Je stále hodně těch, kteří Tě mají rádi, a věřím, že zaujatých posluchačů bude zase rychle přibývat. Spousta škodolibých čeká, že se "něco stane", ale co by se mělo stát? :) My víme, že se neděje nic divného: po noci přišel zase den a slunce vyjde tak, jak má :) A těšíme se na to! :)

Letošní slavík není důležitý. Důležité je, že se zase cítíš silná, zdravá a konečně šťastná!
Úplně stačí, když se budeš mile usmívat a hezky zpívat, jak jsi to dělala vždy a s obrovskými úspěchy. Tvůj hlas, který proudí od laskavého srdce, mluví za vše!

Zlom vaz! :)

poděkaváni Renatě

(Ivana, 12. 11. 2013 11:02)

Touto cestou bych chtěla poděkovat i Renči za to ,že se nedala zlikvidovat psychicky antistránk. a šla si pevně za svým.Děkuji taky za všechny info,videa,fotečky vzkazy ,které pro nás fandy dělá a dělá to velice dobře.Lidé ,kteří píšou úplné bludy ,protože nic o člověku neví jsou sami sobě k smíchu. Ty máš být na co hrdá a to je hlavní!!!!Přeji i tobě Renčo pevné zdraví ,štěstí v práci a osobním životě.Ivana Ostrava

mé poděkovaní pro Ivetku .

(Ivana, 12. 11. 2013 10:51)

Chtěla bych touto cestou pozdravit Ivetku a popřát jí pevné zdravíčko a hlavně jí poděkovat za krásné písně ,které mě provází pomalu 30-let.I mě ,tak jak už tady psal fanoušek Tonda, vždy písně pohladí na duši a nakopnou jít dál.Iveta
je pro mne životní vzor a ptáte se proč-tady máte odpověd.V životě si toho zlého prošla hodně a vždy se vzchopila a žila.Žila pro svého syna Artíka svou práci-zpěv a své fanoušky.Je tomu tak i nyní a věřte mi ,že i mě spadla čelist,jak je Ivetka ve formě ,krásná a hlavně jí to zpívá a je štastná.Mrzí mě ,že se nedostanu na koncert do Svitav,ale Vánoční koncert si určitě nenechám ujít.Pevně doufám,že budu moc poděkavat Ivetce osobně-mám Tě ráda opravdu.
Ivana ostrava

Zpěvačka - se srdcem na pravém místě -a- neuvěřitelnou sílou bojovat -

(Tony Dc, 9. 11. 2013 15:06)

Děkuju všem - kteří se podílejí na chodu těchto stránek pro fanoušky a lidi co mají rádi Ivetu - konečně je přehled o všem kde Iveta bude vystupovat+fotky-a-tv DÍKY. - Ivetce chci vzkázat - skláním se před tebou - že máš v sobě stále tolik síly bojovat -nevzdávat to- jít dál a zpívat - dáváš sílu nejenom mně samotnému -ale spoustu jiným lidem -kteří -mají srdce na pravém místě jako ty samotná - těším se až se zas setkáme - MÁM TĚ RÁD - Tonda Děčín

genioruszczynski@gmail.com polska poznan

(genio 3 11 2013 , 3. 11. 2013 21:43)

pozdravujte ivetu ,tesim se najeji pisnicky,preju hodne zdravi aa stesti drrym vam prsty nezlopte se za moy cesky

Zadařilo se...

(David Z., 31. 10. 2013 21:54)

Koukám, že Ivetce je o něco lépe. Opět zpívá, bude mít turné. Chci, aby byla opět na té pravé straně. Fandím jí, bude mít Ivetka své stránky nebo facebook pro fanoušky? Děkuji za odpověď s pozdravem David.

Re: Zadařilo se...

(Renáta, 1. 11. 2013 16:38)

Stránky pro fanoušky jsou tyto, profesní budou a o stránkách na facebooku už neuvažujeme.

Re: Re: Zadařilo se...

(Nikol Veselá, 1. 11. 2013 19:33)

Toje dobře, tyhle stránky se Vám povedly. Jsou přehledné a pěkné.
FB je k ničemu.
Pozdravujte Ivetu, těším se na její písničky, a přeju hodně štěstí.

Mám radost Ivetko

(Zlatka (přeposláno z "oficialnistranky.cz" (1.11. 9:38), 1. 11. 2013 10:20)

Mám radost Ivetko,že jste se opět dala dohromady.Moc Vám to přeji.Pamatuji si Vás jako krásnou vitální zpěvačku s milým hlasem.Přeji hodně trpělivosti a lásky do Vašeho manželství.
Těším se na Vaše písničky.

vzkaz z "oficiálních stránek osobnosti IB"

(přeposláno: od Jolany, 31. 10. 2013 11:04)

30.10. 22:10
Gratuluji Iveto, moc Vám to sluší, je vidět, že se cítíte dobře, jsem moc ráda, že jdete pomalu zase nahoru. Sice píšu jako k Vám, ale byla bych raději, kdybyste tyhle stránky přehlížela, myslím si, že to děláte.

Ivetko, potěšila jsi nás !

(Lenka, 30. 10. 2013 22:49)

Výborně, Ivetko, takto jsme si přáli Tě zase vidět :)
Hlavně nic nepodcenit a nic neuspěchat, tak je to správně. Je vidět, že máš kolem sebe dobré lidi, to je moc důležité. Máš ještě život před sebou, a není důvod se ohlížet zpět. Máš pro co žít.
Osobně mám radost z toho, jak "veřejnost" kouká, co se děje a nestačí se divit: "že by Pepík byl nakonec opravdu fajn chlap?" :)

Video nebo foto

(David, 30. 10. 2013 11:01)

Dobrý den, děkuju moc za tyto stránky! Paní Ivetě bych chtěl popřát všechno nejlepší do manželství :) a měl bych takový dotaz, zda by bylo možno na těchto stránkách zveřejnit nějaké fotky nebo videa ze zkoušek ... děkuju a Ivetě držím palce :)

Re: Video nebo foto

(Renáta, 30. 10. 2013 21:58)

Davide, video ze zloušky bylo v dnešních VIP zprávách a odkaz je na stránce v sekci televize.

Krásné stránky a pozdrav k tomu

(Kristína, 29. 10. 2013 21:49)

Dobrý večer, chtěla bych poděkovat za tyto stránky. Zklamalo mě jednání facebooku a jsem ráda, že přes to vše jste paní Renáto nevzdala boj a jedete dál. Držím Vám pěsti a Ivetce přeji jen to nej, nej...do života osobního i profesního. A jsem ráda, že je zpět. Na koncert do Svitav dorazím a moc se těším.
Dlouholetá fanynka

Děkuji moc za fotografii s věnováním.

(Svatoslava, 29. 10. 2013 20:10)

Jsem ráda za tyto stránky. Fandím Vám, paní Iveto :)


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

následující »



 

 

Portrét


Fotoalbum


Poslední fotografie


Kontakt

ivetabklub@seznam.cz

facebook



Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 44
Celkem: 2517040
Měsíc: 43101
Den: 2440